Dubbelt så mycket!

image

image

Vi lade upp dubbelt så många saker på ena sidan. Om det är 6 på ena sidan måste man lägga 6 och 6 till på andra sidan. Så 12 är dubbelt så mycket som 6.

image

image

Vi pärlande ekorrar. Vi hade en ritning som vi följde. Vi lärde oss ritningar. Vi räknade hur många steg det var och så satte vi dit pärlor.

image

Vi har gjort en egen sång. Vi skrev på tavlan och så var det streck där vi skulle skriva.  Vi hittade på vilket djur, vilken frukt, vilket träd och vilken kroppsdel som skulle vara med. Vi gjorde om ”Ekorren satt i granen”. Det blev till exempel ”Ormen satt i busken”. Det var svårt. Ormen var rolig att skriva om. Jag tyckte att min sång blev jättebra. Vi sjöng alla tokiga sånger.

5 reaktion på “Dubbelt så mycket!

 1. Hej!

  Dubbelt så mycket är bra att öva på. Tänk om du ska bjuda din kompis på fika då kan det vara bra att veta receptet för två personer istället för en om du ska baka. För två är dubbelt så mycket som en. Undrar om ni fick göra detta själva eller fick ni samarbeta?
  Vad kul det var att få vara med er i torsdags eftermiddag och se vad ni gör i skolan. Tack för det!

 2. Hej Raketen

  Det var roligt att arbeta med dubbelt så mycket. En annan gång kanske vi kan arbeta med hälften så lite. Vad är det?

  Kram Fia 💕

  • Hälften är typ att det är lika många på varje sida. På våran hundraruta har vi snart kryssat hälften av alla tal. Hälften av hundra är femtio.🎃

 3. Hglfnyvbkyjhyukhjvhnvbkh. hhkjhjnnbhjjjhjbjjknhjjjjgbnghnkhvbnmkhvbngc bvccvvcbjhvcfghhgfhjytfhyghjhhhvjggvvhcccvhbhvhhhhjjjkjuytffghhgfgfghhhggufddfwwhbbcvbnnnnnnhvbjääåmnbhvvbbbjhjhggffgvvc vvvhhhvhhbjhvbnkjhhjjuhbhhhjvvbkhcgjhgxccvbhcvjjhgggvjjjknkjygtrde yyyhghhjhgghjhvvbbh
  Anton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.